Kaos në Kaliforni, 18 viktima nxirren nga balta

Përmbytjet masive të ndodhura ditët e fundit në Kaliforni, kanë sjellë vdekjen e 18 personave, ndërsa po punohet ende për të nxjerrë të tjera kufoma që kanë mbetur poshtë gërmadhave dhe baltës.

Autoritetet vendase theksojnë se pesë persona vazhdojnë ende të jenë të zhdukur, të moshës 20-30-vjeçare.

Sipas BBC, në mesin e viktimave janë katër fëmijë, duke përfshirë një vajzë 3-vjeçare që vdiq së bashku me nënën e saj.

Për gjetjen e viktimave janë angazhuar rreth 1200 punonjës të Emergjencave Civile. Këta të fundit kanë bërë të ditur se kërkimet bëhen nën 15 metra gërmadhash apo baltë, të cilat janë shkaktuar si pasojë e përmbytjeve në vend./shekulli.com