Kërkohet ndihmë për Gëzim Mustafën

Gëzim Mustafa, 29-vjeçar, pësoi gjakderdhje dhe si pasojë e kësaj, gjendet në komë.

Gjendja e tij vazhdon të bëhet ende më kritike, ngase nuk po mund të trajtohet në Qendrën Klinike Universitare.

Meqë një trajtim i tillë nuk po arrihet të kryhet në QKUK, familja e tij ka kërkuar ndihmë financiare për transferimin e vëllaut në Spitalin Amerikan të Tiranës.

Përllogaritjet e para, sipas saj, i përafrohen shumës 50.000 euro dhe, për këtë arsye, ajo ka ofruar informata në lidhje me xhirollogarinë për të gjithë ata që janë të interesuar të kontribuojnë. Informatat mund t’i gjeni në paragrafin e mëposhtëm.

TEB Bank: 2016000034990794

Vëllau i Gëzimit: Arbnor Mustafa

TEL: 045670789