Kim Mehmeti: Po të isha në vend të Ramushit do të thoja “Une di cfar ka ndodhë…”

Kim Mehmeti: Kosova është duke vuajtur nga Mendjemadhësia e Mendjelehtëve që vendit ia caktojnë miqtë dhe armiqtë!

Vetëm një shet si Kosova mundë të ketë kryeministri i cili del para popullit e thotë se nuk e dinë çka bëjnë ministrat e tij!

Shqiptaria ka nevojë për miq e jo për armiq, potriotizmin tonë ne nuk duhet ta ushqejmë me antiturqizëm, e as me urrejtjen ndaj cilitdo popull, por me dashurinë ndaj shqiptarisë! Sot kur bëhet rirreshtimi i forcave globale nuk duhet të lejojmë të përçahet shqiptaria!

Ta ndjekim videon …