Kinë, një person vret 19 njerëz pas grindjes me prindërit

Yunnan, Kinë

Një person ka vrarë 19 persona pas një grindje që pati me prindërit e tij për cështje të hollash.

Agjencia e lajmeve Xinhua, duke cituar policinë, tha se personi i idetifikuar si Yang Qingpei vrau nënën dhe babain e tij, e më pas edhe fqinjët e tyre, për të parandaluar “raportimin për krimin e tij”. Vrasja masive ndodhi në fshatin Yema, në provincën malore Yunnan.

Një listën e emrave të viktimave që qarkullojnë në internet thuhet se 11 meshkuj dhe tetë femra, më e vjetra 72 vjec, ndërsa më e reja 3 vjec. /MESAZHI/