Kondicioner në kushte shtëpie – Kjo është zgjidhja e vapës

Vala ekstreme e të nxehtit ka përfshirë Evropën përgjatë javës së fundit ka shënuar temperatura jashtëzakonisht ta larta, që vëshitirë se përballohen

Shumë njerez po vuajne nga vapa e madhe, vecanerisht grate shtatzena dhe te moshuarit.

Por kjo metode e freskise, e quajtur “Kondicioner ne kushte shtepie”, ka bere qe vapa te konsiderohet si nje sfide e kalueshme.