Kontrabandonte emigrantë, dënohet me një muaj paraburgim

Bazuar në urdhrin ndërkombëtar është ekstraduar i dyshuari mashkull, për krim të organizuar dhe kontrabandim me emigrantë në vitin-2014, i cili ishte arrestuar në Hungari.

Me vendim të prokurorit, të dyshuarit i është caktuar masa e paraburgimit prej 30 ditëve. /Mesazhi/