Kosovari lë duhanin, siguron të hollat për Umre (Foto)

Nje qytetar kosovar ka habitur me te arrituren e tij – kursimin e te hollave per te realizuar udhetimin e enderrave per ne Meke.

Ai ka arritur qe ti beje keto kursime duke mbedhur te hollat qe dikur i shpenzonte per duhan, nje ves te cilin nuk e praktikon tash e sa kohe.

Disa qindra monedha prej 2 eurosh shihen ne postimin ne Facebook qe Shaban Guri vendosi ta ndaje me te gjithe miqte e tij. Por e arritura e tij nuk u la pa u shperndare edhe ne mediat sociale, e te arrij edhe ne portale informative.

Postimi i tij:

“Kush thote se Duhani demton shendetin gabon, duhani demton edhe buxhetin. Keto kursime jane kursime nga ndalimi i duhanit dhe me ndimen e Allahut po relizoj Umren – vizite ne Medinen e ndritur dhe Meken e shenjte. Allahu ua mundesofte nderprerjen e duhanit dhe realizimin e enderrave.”

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: 1 person