Ky fëmijë i shpëton për mrekulli shtypjes nga kamioni (Video)

Ky fëmijë i shpëton për mrekulli shtypjes nga kamioni, dhe e tëra është fat.

Fëmija, i cili duket se është më i vogël se 2 vjec, po shëtiste i vetëm nëpër një rrugicë të ngushtë në Liban, shkruan Ilmfeed.

Por vogëlushi shpejt gjendet në një situatë tejet të rrezikshme, për të cilën sigurisht se është i pavetëdijshëm.

Vetëm fati e shpëton atë nga shtypja fatale. Pas pak në vend mbërrin e ëma dhe mblidhen edhe persona të tjerë. /MESAZHI/