Lëkundje të forta tërmeti në Tiranë dhe në jug, epiqendra në kufirin me Greqinë

Lëkundje të forta tërmeti janë ndjerë rreth orës 22:16 minuta në Shqipëri.

Lëkundjet kanë zgjatur për disa sekonda, por ende nuk dihet intensiteti dhe epiqendra e tërmetit.

Lëkundjen e tërmetit mësohet se janë ndjerë deri në jug të vendit si në Gjirokastër, Sarandë, Vlorë, Korçë e Pogradec. Epiqendra e tërmetit ka qenë në kufirin me Greqinë, mes Kakavijës dhe Janinës.