Logos-A nxori nga botimi romanin “Hana e çarë” të autorit Shkelzen Marevci

Libri: Hana e çarë (roman)
Autor: Shkelzen Marevci
Formati: A5
Faqe: 148
ShB Logos-A nxori nga botimi romanin “Hana e çarë” të autorit Shkelzen Marevci.
Ky roman shpërfaq vuajtje të thella që yshten nga vendime të ngutshme, që konsistojnë në injorancë dhe emocione dashurie të pakontrolluara.

Logos-A
Frymëzimi vazhdon…