Makinat e policisë më të mira në botë (Foto)

Një listë gjithëpërfshirëse e makinave të policëve më të mrekullueshme në botë, nga Lambosi në Caparos është përgatitur nga TopGear.

Në këtë listë bëjnë pjesë makinat e njesiteve policore evropiane, kryesisht nga Gjermania dhe Italia, transmeton lajmi.net.

Këto automjete iu ndihmojnë policëve të arrijnë të kapin hajdutët më lehtë, falë teknologjive të ndryshme të integruara në to.

Sidoqoftë, t’i ndjekim fotografitë e tyre.