Mbahet seanca e jashtëzakonshme e kërkuar nga opozita

Sot mbahet seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës e kërkuar nga opozita.

Seanca do të fillojë punimet në ora 10:00, dhe pikë e vetme e rendit të ditës është miratimi i rezolutës për integritetin territorial të Kosovës.

Mbajtja e kësaj seance ka dështuar mbrëmë, pasi nuk kishte kuorum të mjaftueshëm për të filluar punimet.