Mbahet seanca për Demarkacionin

Kuvendi i Kosovës sot mban seancën e jashtëzakonshme, në të cilën do të bëhet shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi.

Kjo seancë është thirrur që disa herë, por për shkak të mungesës së kuorumit është shtyrë.

Ndërsa në legjislacionin e kaluar nuk është dërguar fare në Kuvend, pasi opozita përmes gazit-lotsjellës dhe protestave masive, ka penguar çdo debat për demarkacionin, duke pohuar se demarkacioni dhe asociacioni i komunave serbe, janë antiligjore dhe shkelin Kushtetutën e vendit. /