Më shumë se 1700 ndërtesa shemben në Turqi

Qindra njerëz besohet se janë ende të bllokuar nën rrënoja.

Gati 900 ndërtesa u shkatërruan në provincat Gaziantep dhe Kahramanmaras të Turqisë, tha zëvendëspresidenti Fuat Otkay.

Ai vendosi numrin e përgjithshëm të ndërtesave të shembura në 1718.