Ministri Bajrami tregon çmimin e teksteve shkollore

Ministri i Arsimit, Arsim Bajrami në seancën e sotme të Kuvendit se ka thënë se kostoja mesatare e teksteve për një nxënës është 20 euro dhe janë mbi 200 mijë tekste që janë përgatitur.

Sipas tij ky ka qenë një proces jashtëzakonisht i detajuar të përgatitjes së teksteve për nxënësit e shkollave fillore.