Miratohet Demarkacioni me Malin e Zi

Vazhdon votimi i propozimit per ratifikimin e Demarkacionit, pas oresh te tera pengesa nga Vetvendosje.

Sapo u votua, dhe rezultatet jane keto: 80 vota pro dhe 11 kunder  miratohet ligji per Demarkacionin.

Ky shihet si nje hap i rendesishem i Kosoves ne rrafshin vendor dhe nderkombetar.