Mitrovica marsh protestues për Atrit Deharin

Sot në qytetin e Mitrovicës do të organizohet marsh protestues për të kërkuar drejtësi për vdekjen e aktivistit Astrit Dehari.

Marshi fillon nga ora 12:00 nga sheshi te Xhamia “Isa Beg”.

Marshi protestues organizohet nga shoqëria civile me moton: “Mitrovica kërkon drejtësi për Astritin!” Marshi protestues mbështet nga:

1. Studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” dhe të Universitetit të Prishtinës (Dega Mitrovicë)

2. Shoqata e ish të burgosurve politik

3. Shoqata Minatori ’88-’89

4. OJQ “Me dorë në zemër

5. SH.H.B. “Nëna Tereza” – Regjioni i Mitrovicës

6. OJQ “Mundësia”

7. Sindikata e minatorëve të Trepçës në “Stan Tërg”

8. OJQ “Hendikos”

9. Iniciativa “Tjetërqysh”

10. Shoqata e Shkrimtarëve “Jakup Ceraja”, Mitrovicë

11. OJQ “Asociacioni për Shoqëri Civile”

12. Shoqata për të drejtat e fëmijëve “Fshati i Shpresës”

13. PRAM

14. Qendra Rinore – Mitrovicë

15. 7 Arte