Nesër mund të kontrolloni falas frenimin e veturave

Në kuadër të Ditës Evropiane të Sigurisë në Rrugë me moton “ Rrugë pa aksidente”, Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, ka marrë iniciativë që në bashkëpunim me Departamentin për Siguri Rrugore dhe Departamentin e Automjeteve, të organizojë testimin e frenimit të automjeteve falas për qytetarët e Kosovës.

Me këtë rast, nesër, në orën 10:00, Lekaj do të ndjek nga afër procesin e kontrollimit në Qendrën e Kontrollimit Teknik “Reforma” në Shkabaj (Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë Km 3).

Më poshtë lista e kontrollave teknike për testimin e frenave punues, tek të cilat qytetarët mund të kryejnë këtë shërbim falas gjatë gjithë të mërkurës.

Nr. QKTA​ SELIA
1 “Europa AG” Viti
2 “TEUTA AG “ Deçan
3 “AUTO COMERCE “ Bresje, Fushë Kosovë
4 “Eng office” Gjilan
5 ” FITORJA” Ferizaj
6 “KOMETA” Prishtine
7 MEGA ‘ SH.P.K Gjilan
8 “Fati” shpk Rahovec
9 “Gent Gashi B.I” Rahovec
10 “YLBERI” Vushtrri
11 “KOSOVA Commerce” Crep – Kamenicë
12 “J.E.K” Kamenicë
13 “TEFA “ Kaçanik
14 “Eurosistem” Gjakovë
15 “RAFUNA” Prishtinë
16 “Egzon” Pejë
17 “REBEGI” Prizren
18 NIC Holding Milloshevë
19 “LEARTI-CENTER ‘ SH.P.K Gjilan
20 KOTEK Prishtinë
21 ” N.V.B “ Gjilan
22 “SHPRESIMI” Suharekë
23 REFORMA SH.P.K. Prishtinë
24 “DIAMONDS “ Han Elezit
25 TOP Shtërpce
26 Auto 05 Ferizaj
27 “BAKI AUTOMOBILE” Prishtinë
28 SHPRESIMI” Suharekë
29 “Aragonit” Prishtinë
30 Qkta Siqani Prishtine
31 STAGOVA Kaçanik