Pamje të frikshme në Vlorë, uji po mbulon gjithçka (VIDEO)

Gjendja në Vlorë paraqitet alarmante sot, ku lumi i Vjosës ka prurje të mëdha. Siç shihet edhe në pamjet e dërguara nga Forcat e Armatosura, uji ka dalë deri në ujën e Mifolit.

Ka nisur ndërkohë edhe operacioni për evakuumin e banoerëve të Novoselës. Në Vlorë janë sot edhe ministrat Gjiknuri dhe Peleshi.

Është thirrje e vazhdueshme e autoriteteve për tu larguar nga fshatrat anash lumit të Vjosës pasi situata pritet të përkeqësohet.