A paragjykohen gratë me mbulesë? (Video)

Një diskutim mbi një çështje me mjaft interes: “A paragjykohen gratë me mbulesë?”

Çfarë i shtyri ato të mbulohen, a i kanë mirëkuptuar familjarët, a janë të paragjykuara dhe nëse po në çfarë paragjykimesh hasin më së shumti dhe cila është pozita e tyre në shoqërinë kosovare?