Pasi e kerkon arrestimin e myftiut Ylli Gurra, Spartak Ngjela i bie pishman

Deklarata e avokatit Spartak Ngjela se myftiu i Tiranës duhej arrestuar, mori dhenë, në kulmin e debatit mbi “mbulim” e statujës së Skënderbeut gjatë faljes së Bajramit.

Pas ndezjes së debatit mbi “mbulimin” e bustit të Skënderbeut, Myftiu Gurra, edhe pse i kërcënuar me jetë, mbajti një qëndrim publik ku tha se “motrat dhe vëllezërit e krishterë i garantoj se nuk ka qenë asgjë e qëllimtë.

Pas deklaratave fyese te Ngjeles, myftiu i Tiranës, Gurra dhe avokati Ngjela kanë pasur një takim së bashku, takim i cili ka bërë që avokati të tërhiqet nga qëndrimi i tij fillestar.

Spartak Ngjela, nëpërmjet një postimi në facebook e cilësoi si “palaço”, ndërsa kërkoi edhe arrestimin e tij. Pas kësaj Gurra deklaroi se avokati do të përballet me drejtësinë. /MESAZHI/