Përfundon procesi i autopsisë për rastin Dehari

Tashmë ka përfunduar procesi i autopsisë së të ndjerit Astrit Dehari, i cili ndërroj jetë një ditë më parë në burgun e Prizrenit.

Rezultatet do të shpallen gjatë ditëve në vazdim.

Kujtojmë, se prezent me këtë rast ishin kryeprokurori i Prizrenit, Sylë Hoxha, dy ekspertët e caktuar nga familja Dehari, Besim Ymaj nga Shqipëria dhe Besim Latifaj nga Anglia.

Gjithashtu prezent ishin tre mjekë nga Instituti, një përfaqësues i EULEX-it, avokati i familjes Dehari, Tomë Gashi, si dhe përfaqësues të Lëvizjes Vetëvendosje.