Presidenti Erdogan dhuron kurbanin në Shkup

Gjysmëhëna e Kuqe Turke, në Shkup të Maqedonisë realizoi therjen e 350 pjesëve të kurbanit (50 kurbane gjedh), mes të cilëve gjenden edhe pjesët e kurbanit të përbashkët të Presidentit të Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan dhe Kryeministrit, Binali Yıldırım, raporton Anadolu Agency (AA).

Therja e cila u realizua në një objekt me pjesëmarrjen e veterinerit dhe teologut, u ndjek nga afër nga ambasadori i Turqisë në Shkup Ömür Şölendil, Zv/Kryetari i Gjysmëhënës së Kuqe të Turqisë, Ismail Hakki Turunç dhe delegacioni i Gjysmëhënës Turke.