Projektligji për Trepçën kalon në leximin e parë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar parimisht pro Projektligjit të Trepçës.

Projektligji për Trepçën ka kaluar në leximin e parë, me 82 vota për, nga 94 deputetë sa ishin në sallë. 12 deputetë kanë abstenuar, kurse asnjë votë nuk ka qenë kundër.

Projektligji shkon në Komision për amanandamentim.

Kryekuvendari Kadri Veseli tha se ngarkohen Komisionet që ta shqyrtojnë projektligjin dhe i njëjti të vije në një seancë të re sonte nga 20:30, për lexim të dytë. /