Punëtorët e KEK-ut protestojnë para Qeverisë

Anëtarët e sindikatës së Korporatës Energjetike të Kosovës dhe punëmarrësit tjerë të KEK-ut sot do të protestojnë para Qeverisë së Kosovës.

Në një njoftim për media, thuhet se ata do të protestojnë me qëllim, mbrojtjen e vendeve të punës.

Protesta nis para qeverisë, duke filluar nga ora 12:00.