Range Rover Hybrid do të prezantohet më shpejt se që pritej (Foto)

Vetura Land Rover kishte bërë të ditur se modeli i ri nga Range Rover do të jetë një hibrid që lansohet gjatë vitit 2018.

E me këtë është nënkuptuar se prezantimi nuk do të ndodhë së shpejti dhe se duhet të pritet më gjatë për të kuptuar diçka më shumë për këtë SUV.

Por, prodhuesi britanik ka njodtuar se atë do ta prezantojë gjatë muajit tetor, teksa lansimi do të jetë në fillim të vitit që vjen.

Vetura është testuar në të gjitha terrenet.