Rikallo ishte anëtar i Bordit të Sorosit

Ministri i Bujqesisë Nenad Rikalo ishte 4 vjet anetarë i Bordit të Sorosit.

Rikallo, minister aktual i Bujqesisë i përfolur kohëve të fundit rreth të kaluares së tij, sipas informacioneve që i posedon Tribuna Channel, ka qenë 4 vjet anëtarë i Bordit te Sorosit se bashku me Shpend Ahmetin, Ilir Deden, Blerim Shalen, Muhamet Mustafen, Jeta Xharren e të tjerë.

Gjithashtu, Nenad Rikalo nga viti 2001 deri ne vitin 2003 ka qenë edhe pjese e Ministrisës së Kulturës së Qeverisë së Kosovës dhe pastaj edhe pjesë KQZ-së si perfaqesues i Listes Srpska.