Së shpejti picat do të bëhen nga robotët

Robotët mund të rrezikojnë punë të mëdha në të ardhmen pasi shkencëtarët krijojnë cdo ditë versione të ndryshme të tyre.

Këtë herë, Zume Pizza e themeluar në 2015 përdor inteligjencën e robotëve për të krijuar pica me shpejtësi. Ato funksionojnë me makineri për të shtypur brumin, për të hedhur salcën dhe produktet e tjera.

Mediat e huaja kanë arritur të zbulojnë rreth këtyre teknikave, që mund të pushtojnë shumë shpejt tregun duke lënë pas të gjithë punëtorët e picave.

Akoma nuk është aprovuar që këta robotë të dalin në treg, por nëse shija e picës që bëjnë është aq e mirë sa teknika mund të shohim një zëvendësim./Mesazhi/

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=JoFPWyG2VUE