Seancë e jashtëzakonshme për territorin e Kosovës, LDK merr mbështetjen e VV-së dhe PSD-së

Shefi i Grupit Parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti ka paralajmëruar seancë të jashtëzakonshme para datës 7 shtator. Ai ka thënë se në këtë seancë do të propozohet për miratim rezoluta me vetëm një pikë, ku konfirmohet se territori i Kosovës është një dhe i pa ndashëm dhe se askush nuk ka mandat të negociojë për territorin e Kosovës.

Postimi i plotë i Hotit:

Seancë e jashtëzakonshme e Kuvendit para datës 7 shtator 2018.

Sot kemi marrë mbështetjen nga Vetëvendosje dhe nga PSD për seancë të jashtëzakonshme të Kuvendit të Kosovës. Në këtë seancë do të propozohet për miratim rezoluta me vetëm një pikë, ku konfirmohet se territori i Kosovës është një dhe i pa ndashëm dhe se askush nuk ka mandat të negociojë për territorin e Kosovës.

Pazare me shtetin e Kosovës nuk mund të bëjë askush.

Në ditët në vijim do të kërkojmë mbështetjen edhe të grupeve të tjera parlamentare, si dhe të shoqërisë civile.