Shefi i Samsung, 5 vjet ne burg…

Shefi i Samsugut Jay Y. Lee (i njohur edhe si Lee Jae-yong) është denuar me pesë vjet burgim pas akuzave për ryshfet dhe dëshmi të rreme.

Lee  mohon të gjitha akuzat. Kreu i prodhuesit më të madh të smartfonëve në botë, ishte arrestuar që nga shkurti i ketij viti.

Jay Y. Lee mund të dënohej deri në 12 vjet burg. Gjykata e Korese Jugore e ka shqiptuar denimin sot ne mengjes./MESAZHI/