Shorti i Evropianit, Kosova me Portugalinë

Është hedhur shorti i kualifikimeve për Kampionatin Evropian U19.

Kosova është renditur në grupin 5 së bashku me Portugalinë, Irlandën dhe Sllovakinë.

Këto janë të gjitha grupet:

Grupi 1: Gjermania, Holanda, Norvegjia, Skocia

Grupi 2: Maqedonia, Anglia, Hungaria, Letonia

Grupi 3: Republika Çeke, Italia, Greqia, Polonia

Grupi 4: Rumania, Ukraina, Suedia, Serbia

Grupi 5: Portugalia, Republika e Irlandës, Sllovakia, Kosova

Grupi 6: Spanja, Franca, Belgjika, Bullgaria

Grupi 7: Danimarka, Austria, Turqia, Bosnja dhe Hercegovina

Fituesit e grupeve së bashku me Finlandën do të përballën në finalet e Kampionatit Evropian që do të zhvillohet nga 16-29 korrik.