Shtëpia e Bardhë kërkon 5.9 dollarë nga Kongresi për shkak të stuhisë Harvey

Kongresi ndanë një shumë për familjet e prekura nga uragani Harvey Dhoma e Përfaqësuesve të Kongresit të SHBA-ve sot miratoi njëzëri pakon e ndihmës emergjente prej 7.85 miliardë dollarësh, për dëmet e shkaktuara nga uragani Harvey.

Kongresmenët republikanë dhe demokratë kanë treguar unitet në miratimin e kësaj pakoje, që është një gjë e rrallë votimi unanim i dy partive.