Si raportoi shtypi shqiptar per masakren e Srebrenices (Foto)

Masakra e Srebrenices ka tronditur jo vetem Ballkanin, por mbare boten. Ajo njihet si krimi me monstruoz pas Luftes se Dyte Boterore.

Edhe mediat dhe gazetaret e Kosoves, ndonese nen regjimin e Serbise, perpiqeshin te informonin opinionin publik lidhur me krimet serbe ndaj popullates boshnjake muslimane.

Fotografite e meposhtme paraqesin nje arkiv te rendesishem lidhur me raportimin e mediave te atehereshme per krimet tronditese ndaj popullsise boshnjake. /MESAZHI/

No automatic alt text available.Image may contain: textImage may contain: textImage may contain: one or more people