Si ta hapni derën e veturës për 30 sekonda nëse i harroni çelësat brenda

Kur kjo ndodh, shumica si zgjidhje primare e shohin mekanikun.

Por, tek mekaniku nuk mund të arrijmëme veturë, përderisa nuk kemi çelësat për ta ndezur veturën.

Krahas kësaj, pritjet mund të jetë të jenë të bezdisshme për secilin nga ne. Kështu që edhe ky problem ka zgjidhje, dhe ekziston një trik mjaft i shpejt për hapjen e derës, transmeton lajmi.net.

Më poshtë është video, ku e sqaron për 30 sekonda mënyrën e thjesht për shkyçjen e derës.

Herën tjetër kur hasni këtë problem, veproni sikur në video