Ballina Arritje Si ta riparojmë xhamin e thyer (Video)

Si ta riparojmë xhamin e thyer (Video)

Riparimi i xhamave është tashmë alternativa më e mirë dhe më e pranueshme për zëvendësimin e xhamave të cilët kanë pësuar dëmtime apo çarje të shkurtra.

Kjo video tregon një riparim xhami te vetures, i cili rregullohet duke injektuar një rrëshirë akrilike në zonën e qelqit të dëmtuar.

Kur të vendoset kiti, atëherë vie në ndihmë aplikimi i dritës Ultra Violet 365 nanometer, dje riparimi do të risjell fuqinë dhe performancën optike në zonën e dëmtuar të xhamit. /MESAZHI/