Si të trajtoni fytyrën tuaj me vaj kokosi

Vaji i kokosit eliminon të gjitha shkëlqimet e pa dëshiruara  që formohen gjatë ditës në fytyrë  duke mos i larguar vajrat e nevojshme që përmban fytyra.

Falë përparësive të veta antibakteriale, gjatë aplikimit të vajit të kokosit në fytyrën tuaj, ajo do të eliminoj të gjitha yndyrat dhe ndytësirat e zbarkuara nga porët tuaja, duke e lënë fytyrën më të shëndetëshme dhe më të butë. Nëse dëshironi një fytyrë sa më të butë atëherë është  e preferueshme që pasi të keni vendosur vajin e kokosit në fytyrë ta masazhoni fytyrën . Vendoseni një peshqir të ngrohtë që të u hapen porët e fytyres dhe pas 15-30 sekondave largojeni peshqirin, (peshqirin mund ta ngrohni me ujë të ngrohtë ,pasi të jetë ngrohur, shtrydheni që të e largoni ujin e tepër që aty) dhe pas largimit të peshqirit, me një leckë të pastërt largojeni vajin nga fytyra.