Snapchat në “momentet e vdekjes”

Snapchat është duke vdekur. Dhe Facebook mund të jetë “ai që e vrau atë”.

Rrjeti i famshëm Snapchat ka raportuar fitime të dobëta, duke çuar në frikë se aplikacioni i dikurshëm po vdes gradualisht. Për shembull, “tregimet” e Instagram, vjedhin pjesën më të famshme të Snapchat.

Facebook, i cili dikur u përpoq të blinte Snapchat-in por u refuzua, e ka kaluar kohën duke marrë tiparet më të njohura të aplikacionit të verdhë.

Kompania njoftoi brenda natës se të ardhurat e saj po rriteshin shumë pak, dhe i qoi aksionet e saj në rënie të lirë.

Ky proces vazhdoi me një rënie që nuk është parë asnjëherë tjetër, që nga futja në treg ne shtator te vitit 2011. /MESAZHI/