Snapchat vjen me Custom Stories, rrëfimet grupore të miqve

Për të mos u anashkaluar nga Instagram, Snapchat po njofton një veçori të re të saj sot. Ndërsa lajmet janë mbushur me rrëfime për kopjet e Instagram-it të karakteristikave të Snapchat-it, këtu është një shans për Snapchat që të kapë disa nga dritat e vëmendjes.

Tregime të personalizuara apo ‘Cuztom Stories’ mund të krijohen përçfarëdo, dhe me ndonjë prej miqve tuaj. Pra, kjo në thelb lejon që grupet e njerëzve të kontribuojnë për të njëjtën ‘Story’.

Një storje nuk është më një çështje personale. Ju vendosni se kush mund të shtojë në Story dhe kush mund ta shohë atë.

Storiet zhduken automatikisht nëse asnjë prej kontribuesve nuk ka shtuar ndonjë gjë në 24 orët ë fundit. Për më shumë, mund të shikoni videon ku prezantohet tipari i ri.