Ballina Etiketimet Hakera

Etiketim: Hakera

Imam Shafiu dhe studenti i tij

0
Një nga studentët e Imam Shafiut emri i tij ishte Junus. Nuk u pajtua me mësuesin e tij, Imam Shafiun për një çështje, kështu...