Takvimi për disa qytete të botës

Ju mund të na shkruani dhe të kërkoni të shtojm qytetin tuaj, ose të bëni vet zgjedhjen në web faqen www.salah.com
Takvimin në formen e tillë do ta postojmë cdo ditë në faqen tonë
Na ndiqni…

https://www.youtube.com/watch?v=hGEcqmbhhWk&feature=youtu.be