Të tregosh forcën ndaj të dobëtit është dobësi!

Dr. Rijad Imeri

Muhamedi a.s. e edukonte gjeneratën e parë duke u thënë: “Silluni butë ndaj Vazove”

Femrat i krahasonte me “Vazo” duke aluduar në bukurinë dhe ndjeshmërinë e tyre.

Është e lehtë për një mashkull ta copëtoj një vazo (femër) dhe këtë mund ta arrij secili, por burrëria e vërtetë është nëse ai tregohet i kujdesshëm se si e mban dhe e mirëmbanë atë, nëse dëshironë që ajo ta zbukuroj shtëpinë e tij dhe ta stolisë jetën e tij, ngase ky është frytë i besimit dhe moralit të tij.

Nga: Hoxhë Rijad Imeri