Thaçi përkulet pranë lapidarëve serbë

Presidenti i vendit Hashim Thaçi sërish është përkulur dhe ka vë kurora lulesh pranë lapidarëve të serbëve të vrarë në luftën e fundit në Kosovë.

Të hënën, vet Hashim Thaçi në facebook, ka shpërndarë fotografi duke u përkulur pranë lapidarit të disa të rinjve serb të vrarë në Gorazhdec, 14 vite më parë.

Ai duke e dënuar vrasjen e tyre, siç edhe ekzekutimin e 400 fëmijëve tjerë shqiptarë gjatë luftës së fundit në vend, tha se jetët e tyre u morën nga dora kriminale e jo nga shteti.