Thaçi: Populli sirian duhet të jetë i lirë

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ka thënë se mbështet fuqishëm sulmet e SHBA-ve në Siri për luftimin e regjimit vrarës së Assadit.

Thaçi shkruan se Assad duhet të përballet me drejtësinë dhe populli sirian duhet të jetë i lirë.

“E mbështes fuqishëm veprimin e Donald Trump në luftimin e regjimit vrasës të Assad-it. Assad, duhet të përballet me drejtësinë dhe populli sirian duhet të jetë i lirë”, ka shkruar Thaçi.