Tost i thjeshtë

Përbërësit:

2 feta buke të gjata

Gjalpë

30 gr djathë cheddar, mocarela, djathë pice

1-2 feta proshutë

1 lugë mustardë

Përgatitja

Ngohni paraprakisht një tigan të gjerë. Prisni dy fetat e bukës dhe lyejini me gjalpë. Mund të bëni një vrimë tek njëra nga fetat për të futur vezën (sipas dëhirës). Thekeni pak bukën dhe vërini përsipër të gjtiha llojet e djathrave dhe mustardën. Hidhini përsipër vezëën dhe skuqini sërish.