Truk i shkëlqyeshëm: Zieni vezët në furrë!

Nëse jeni adhurues i vezëve të ziera, me siguri çdo herë nevrikoseni kur nuk arrini t’i zieni mirë. Provojeni këtë truk dhe gjithmonë do të jeni të kënaqur me rezultatin!

Vezët e ziera fort mund t’i keni nëse i zieni në furrë! Ju nevojiten vetëm dy minuta përgatitjeje dhe rreth 30 minuta zierjeje.

Mbase tingëllon çuditshëm, mirëpo shija është fenomenale!

Vendosni vezët në rrjetën e furrës dhe nën to vendosni letrën për pjekje, në rast se ndonjë vezë thyhet.

Piqni 30 minuta.