Trump do te hap agjencine per “mbrojtjen nga krimet e emigranteve”

Presidenti amerikan Donald Trump ka thene se do te krikoj nje zyre te vecante per te ofruar ndihme ndaj viktimave te krimeve nga emigrantet, zyre e cila do te emerohet: VOICE – Victims of Immigration Crime Engagement.

Sipas te perditshmes britanike “The Independent”, agjencia VOICE do te trajtoj rastet e dokumentuara dhe te padokumentuara.

Trump beri te ditur iniciativen gjate nje fjalimi ne Kongres. Trump po zkuzohet se po fryen problemin e emigrimit, dhe per me teper po diskriminon myslimanet me ndalesen per hyrje ne SHBA. Problemi i emigrimit mbetet nder ceshtjet me te ndjeshme aktuale. /MESAZHI/T