Ushqimet që duhet konsumuar pas lindjes.

Malus 'honeycrisp' 2792.tif SKU 66677

Sipas ditetologëve, ushqimet e mëposhtme mund t’i konsumoni menjëherë pas lindjes në mënyrë që të fitoni energji të mjaftueshme për veten dhe foshnjen tuaj shkruan Healthline, transmeton GazetaShneta.

Hurmat
Studiuesit kanë treguar se konsumimi i hurmave menjëherë pas lindjes rezulton në më pak humbje gjaku.

Vezët
Vezët janë një burim thelbësor i proteinave që ndihmon në qetësimin e muskujve të lënduar.

Mollët
Konsumimi i mollës pas lindjes ndihmon në pastrimin e baktereve.

Supë pule
Supa është hidratuese dhe e kripur, që ju ndihmon të kompenzoni elektrolitet në mënyrë natyrale.