Vatikani, përplotë mëkatarë dhe të pashpresë nga Kosova

Shkruan: Bahri Gashi

Nëse Nëna ‘Shën Tereza’, punoi një jetë për ta ç’rrënjosë varfërinë, gjithandej botës, si ka mundësi që pushtetarët tanë, të punojnë çdo ditë për ta rritë atë?!

E pakuptueshme, shqiptarët të pazot për vete, të mdhenjë për njerëzimin. Nëse, historikisht i dham shumë botës dhe qytetërimeve, mjerisht, ç’bëm për veten, ku mbetem ne! Delegacioni më i pasur, i popullit më të varfër të Europës!