Veteranët dhe policët largojnë mbeturinat nga oborri i Kuvendit

Veteranët protestues janë larguar nga oborri i Kuvendit.

Kjo pasi, kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca njoftoi për ndërprerje të seancës së sotme.

Teksa po shpërndahen veteranët, ata së bashku me policët po largojnë nga oborri i Kuvendit mbeturinat që janë hedhur sot gjatë ditës.

Në videon e Teve1.info shihen edhe Policia e Kosovës duke u larguar nga oborri Kuvendit.