Video| Aligatori i uritur del mes rrugës për të ndjekur një bretkosë

Një aligator i madh ka shkaktuar panik në një rrugë të përmbytur nga shiu në Teksas i cili ka dalë në rrugë për të kapur një bretkosë.

Ai shihet duke u zvarritur ngadalë duke ndjekur prenë e tij. Edhe pse bretkosa u përpoq të ishte e shkathët dhe të largohej, aligatori arriti ta kapte atë. Ndërkohë që aligatori ishte në kërkim të presë së tij, ai shkaktoi dhe trafik në mes të rrugës. Për më tepër ndiqni videon: